sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Santsibaarin leidit menojalalla taas!

Yleisön pyynnöstä kerromme vielä lisää Kaijan ja Maisulin lomaseikkailuista!
Kaija on ottanut ilon irti Happy Hour-tunneista rannalla (klo 15-19!)ja kiskonut innolla Sex on the beach-drinkkejä. Maisuli puolestaan on testannut kaikki Tansanialaiset oluet: "Ah miten aistikasta ja aromikasta. Kuten myös miehet täällä!" Beachpartyissä leidit jorasivat koko yön - itse menimme aikaisin nukkumaan. Tädit ne vaan jaksaa heilua! "Ai etä me pogottiin ja jytättiin!"

Leidit kurvasivat eräänä aamuna myös "ihaaanan eksoottiselle" maustekierrokselle. "Ai että me nautittihin!" Kaija kommentoi kierrosta, "ja ne pojat oli sielläkin aikamoisia! Ai että!". Rouvat ottivat myös selvää, miten Tansanian kansalaisuuden voisi hankkia - paluu Suomeen ei kuulemma houkuttele. "No ai kamaala, se kansalaisuushomma kuule maksaa yli 5000 ameriikan tollaria, ai että on kallista lystiä!" Kaija kertoi silminnähden järkyttyneenä. "Mutta eiköhän me kaiveta kuvetta. Se on hei hei vaan Jykä ja Markkupetri, pitäkää Suomenne. Me leidit muutetaan tänne, missä pippuri kasvaa!" Maisuli julisti ja heilutteli kansalaisuushakemuskaavakkeita.
"No missä se Aaprahami on että voisi auttaa tämän kielen kanssa?" Kaija huolehti.
"Se onki se Aaprahami kuulemme hyvä noissa kielipuuhissa" Maisuli vinkkasi silmää ja jatkoi "vaan ei se kuule pahempi ole se Georgekaan!"


Kaija se on sellainen maustetyttö!


Ja Maisuli myös!


Niin taisivat Kaija ja Maisuli jäädä Sansibarille - tai Santsibaarille, kuten he itse lausuvat. Kaija haluaa vielä lähettää terveisiä Markkupetrille: "No, oletko kade?" ja Maisuli Jykälle: "Georgella ei muuten ole ongelmia SEN kanssa. Ja Jykä, ei, SE ei ole normaalia ja kyllä, päänsärkyni on parantunut kokonaan!"


Aaprahami!

Kiitos Kaija ja Maisuli, iloisia Santsibaarin päiviä toivomme teille!

- kake ja make

2 kommenttia:

  1. \o/ Kaija ja Maisuli ympäri maailman.

    Miltä kuulostais? :D Oma ohjelmaformaatti tai kirja x)

    VastaaPoista
  2. Ai että, mikä idea!

    VastaaPoista