maanantai 4. helmikuuta 2013

Make: Mikä otsikko? Kake: Terve!

Täällä ollaan! On kuumaa, kaunista ja kulttuurishokkia. Make säntäsi jo suununtaina kirkkoon ja sen jälkeen vilautteli pikkuhousujaan yliopiston alueella (kietaisuhameet, jee...). Kake tankkaa Lonelyplanettia ammattilaisen otteella. Tiesitkö, että Copperbeltissä on villieläinten orpokoti?

                                   Onneksi on suojattu asuinalue.

Matkaväsymyksestä toivuttua elämä näyttää huomattavasti vähemmän sadekaudelta. Ja se itse sadekausi taas näyttää aika helteiseltä. Aurinkorasvat käytössä siis! Vaihdamme majapaikkaa halvempaan huomenna ja muutenkin asiat alkaa pikkuhiljaa järjestyä. Tavattiin huipputyyppi Barefeet Theatresta, irlantilainen Adam, suorastaan supersankari. Tyyppi tuli sattumalta 7 vuotta sitten käymään Lusakassa ja jäi tekemään teatteria katulasten kanssa. Hurjasti kontakteja ollaan saatu ja jee, vaikuttaa ihan mahtavalta! Keskiviikkona ensimmäinen forum-teatteripaja Barefeetin kouluttajille. 

Matkasta sen verran, että Etiopian airlines ei yllä Turkish Airlinesin tasolle, ei siten millään. No kahvikupit oli kivat, Kake pölli. Mukavan trendikäs vihreän sävy. Matkalaiset Juulia, Jarkko, Mikko ja Jaakko: varautukaa puhallettavilla niskatukityynyillä. Saapumispäivänänne lupaamme viedä teidät suoraan lepäilemään ja kannamme ruokaa eteenne. Yks jälkiruokavanukas oli ihan hyvä. Ainiin, ja Make sai jonkun hinduraukan ruoat. Mitähän se hindu söi? Kake sai Maken ruoat. Kukahan Kaken ruoat söi? Jep.
 

Ihana ystävämme Edi, joka vietti syksyn Suomessa vaihtarina, on auttanut meitä kaikessa ja hengaillut kanssamme supermarketeissa sun muissa. Täältä löytyy lähes kaikkea, mutta ei pesusieniä. Weird. Sindimvera. Ainiin, ja sehän tarkoittaa En ihan ymmärrä!

Paljon halauksia ja terkkuja kaikille! Kommentoikaatte!
SYDÄN SYDÄN SYDÄN JA SUMPPEJA!!!!!111!!!!!111!!
t. Make ja Kake / Kake ja Make



5 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että ootta päässet sinne ja ootta jo intopiukeena! Kokkolassa miinus kaksi astetta, lännenpuoleista tuula 5 m/s, lunta tulee.

    VastaaPoista
  2. Siistiä! Enää kolme viikkonloppua, niin lähetään jo sinne! Pitäkää hauskaa ja muuta!

    VastaaPoista
  3. No HUH!! Onneksi on nuin suojattu asuinalue/muuri teillä. Eipä tarvi ennää jännätä täällä. Homma hanskassa ja maassa maan tavoin (mihin sitä pesusientä tarvii ko lian voi naamioia ihanilla puukoruilla)
    * sumppeja *

    - Jonna -

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää ja kuulostaa meininki siellä päiväntasaajan toisella puolen:) Nauttikaa! Ja kertokaahan Edille terveisiä.

    Terkuin,
    Ninni

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, kun olette päässeet hyvin perille. Olette te vaan rohkeita likkoja. Nauttikaa olostanne ja onnea forum-vetoihin. Tiina meni jo nukkumaan, mutta käski laittaa terveisiä. Mo ! Kaitsu

    VastaaPoista